Zand en Grind

Eigen transport


Voor het transport beschikt Kremer Speciaal Zand en Grind over een eigen wagenpark. Kremer Speciaal Zand en Grind levert zand en grind door heel Nederland. Met ons eigen zand transport zijn wij in staat snel te leveren, wanneer u het nodig heeft.

Ons filterzand en filtergrind wordt geleverd in containers, silo's, big bags met losslurf en handzame zakken van 25 kg. Wij leveren gecertificeerd filterzand met eigen vervoer volgens de richtlijnen omschreven in de BRL-15001, *dedicated voor filterzand*.

Wij bieden de mogelijkheid om AcquaSilica® filterzand voor drinkwaterproductie te leveren volgens ATA+ of via een verzegelde lading. Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden.

Voorraadbeheer Zand en Grind

Voorraadbeheer is ook een van de mogelijkheden als u kiest voor de service van Kremer Speciaal Zand en Grind. Uw voorraad is onze voorraad. Op het moment dat u zand bestelt, beschikken wij over voldoende voorraad om u zo snel mogelijk te voorzien van een nieuwe lading. Indien gewenst kunnen er zelfs afspraken worden gemaakt over structurele levering. Er staat dan altijd een vracht voor u klaar.

Contact

Certificering & kwaliteitsbewaking


Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen