Verpakt Zand en Grind


Kremer Zand en Grind levert een breed assortiment verpakt zand en grind aan bouwmaterialen handel en tuincentra. Onze moderne productielijnen hebben een hoge capaciteit en kunnen snel en efficiënt diverse verpakkingen vullen. Deze zijn in alle mogelijke combinaties te bestellen en te leveren. Naast verpakt zand en grind kunt u ook bij ons terecht voor cement- en mortelproducten of voor (sier)splitten.

Wij verpakken voor...


Verpakkingen en mogelijkheden


Altijd voldoende voorraad


Kremer Verpakt Zand en Grind beschikt over meerdere winlocaties voor zand en grind in Nederland en Duitsland. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er altijd voldoende zand en grind beschikbaar is.

Betrouwbaar en snel


Op onze productielocatie hebben wij de beschikking over meerdere moderne productielijnen met een hoge capaciteit. Ook hebben wij een optimale logistieke situatie op ons terrein met een geautomatiseerd systeem voor orderafhandeling. Efficient, betrouwbaar en snel.

Certificering & kwaliteitsbewaking


Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen