Speciaal Zand en Grind
Instrooizand voor

Tennisbanen


Rode kunstgrasbaan.jpg

Voor de aanleg en onderhoud van kunstgras tennisbanen leveren wij instrooizand. Met dit instrooizand houdt u uw tennisbaan in topconditie. Voor rode tennisbanen leveren wij rood ingekleurd instrooizand, onder de merknaam SilicaRed®. U gebruikt dit speciale rode instrooizand in combinatie met rood tennis kunstgras.

Gecertificeerd instrooizand
Ons instrooizand is Kiwa ISA Sport gecertificeerd. Deze certificering heeft betrekking op instrooizand conform de normen NOCNSF M4.a en M4.b. (niet van toepassing op SilicaRed®)

Waar en wanneer u het nodig heeft

Instrooien van kunstgras is vaak weersafhankelijk. Wij leveren instrooizand op het moment dat u het nodig heeft. Onze eigen logistieke afdeling zorgt voor een optimale levering, snel en flexibel. Instrooizand wordt geleverd in zakken, bigbags en in navulbare silo's. Wij beschikken ook over een auto met knijper waardoor wij op locatie het zand direct in uw eigen strooiauto's kunnen legen. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel met uw eigen vervoer het instrooizand verspreiden over het kunstgras sportveld.

Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen