Speciaal Zand en Grind
Instrooizand voor

Tennisbanen


Voor de aanleg en onderhoud van kunstgras tennisbanen leveren wij gecertificeerd instrooizand. Dit instrooizand voor tennisbanen zorgt voor een goede ondersteuning van het kunstgras houdt u uw tennisbaan in topconditie.

Gecertificeerd instrooizand
Ons instrooizand is Kiwa ISA Sport gecertificeerd. Deze certificering heeft betrekking op instrooizand conform de normen NOCNSF M4.a en M4.b.

Rood instrooizand voor tennisbanen

Rode kunstgrasbaan.jpg

Voor rode tennisbanen leveren wij rood gekleurd instrooizand, onder de merknaam SilicaRed®. U gebruikt dit roodzand in combinatie met rood tennis kunstgras. Het rode instrooizand zorgt ervoor dat uw tennisbaan jarenlang mooi van kleur blijft.

SilicaRed® is een keramisch roodzand en heeft een zeer hoge slijtvastheid. SilicaRed® is door Kiwa ISA Sport onderzocht en voldoet aan de norm NOCNSF M4.d.

Waar en wanneer u het nodig heeft

Instrooien van kunstgras is vaak weersafhankelijk. Wij leveren instrooizand op het moment dat u het nodig heeft. Onze eigen logistieke afdeling zorgt voor een optimale levering, snel en flexibel. Instrooizand wordt geleverd in zakken, bigbags en in navulbare silo's. Wij beschikken ook over een auto met knijper waardoor wij op locatie het zand direct in uw eigen strooiauto's kunnen legen. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel met uw eigen vervoer het instrooizand verspreiden over het kunstgras sportveld.

Certificering & kwaliteitsbewaking


Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen