Filterzand voor drinkwater


Speciaal voor het filteren van drinkwater, hebben wij ons eigen filterzand ontwikkeld onder de productnaam AcquaSilica®. Dit filterzand is microbacteriologisch onderzocht, voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt gebruikt voor waterzuivering.

Naar drinkwater
Filterzand voor

Proces- industriewater


Aan proceswater worden per functie verschillende kwaliteitseisen gesteld. Wij leveren verschillende soorten gecertificeerd filterzand voor het zuiveren van proceswater.

Naar proces- en industriewater

Filterzand voor zwembadwater


Om het water in zwembaden schoon en in een goede conditie te houden wordt dit water gefilterd. Dit gebeurt meestal op basis van zandfilters. Wij leveren verschillende soorten gecertificeerd filterzand en filtergrind voor het zuiveren van zwembadwater.

Naar zwembadwater
Filterzand voor

Afval- en rioolwater


Afval- en rioolwater bestaat voornamelijk uit huishoudelijk afvalwater en industrieel afvalwater. Wij leveren verschillende soorten filterzand voor het zuiveren van afvalwater.

Naar afval- en rioolwater

Certificering & kwaliteitsbewaking


Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen