Speciaal Zand en Grind

Instrooizand voor kunstgrasvelden


Sportgrasvelden worden tegenwoordig steeds meer gemaakt van kunstgras. Kunstgrasvelden zijn continu bespeelbaar en vragen minder onderhoud dan natuurlijke grasvelden. Met het aanleggen van een kunstgrasveld voorkomt u overbelasting van uw grasveld.

Voor het instrooien van een kunstgrasveld voor sport en recreatieve doeleinden leveren wij instrooizand (of infillzand). Ons instrooizand is perfect afgezeefd en houdt kunstgras in topconditie. Door de kunstgrasvelden regelmatig in te strooien blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Gecertificeerd instrooizand
Ons instrooizand is Kiwa ISA Sport gecertificeerd. Deze certificering heeft betrekking op instrooizand conform de normen NOCNSF M4.a en M4.b.

Waar en wanneer u het nodig heeft

Instrooien van kunstgras is vaak weersafhankelijk. Wij leveren instrooizand op het moment dat u het nodig heeft. Onze eigen logistieke afdeling zorgt voor een optimale levering, snel en flexibel. Instrooizand wordt geleverd in zakken, bigbags en in navulbare silo's. Wij beschikken ook over een auto met knijper waardoor wij op locatie het zand direct in uw eigen strooiauto's kunnen legen. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel met uw eigen vervoer het instrooizand verspreiden over het kunstgras sportveld.

Certificering & kwaliteitsbewaking


Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen