Verpakt Zand en Grind
Voor kleingebruikers

Doe-het-zelf winkels en bouwmarkten


Voor doe-het-zelf winkels en (landelijke) bouwmarkten verpakken en leveren wij alle soorten zand en grind die worden doorgeleverd aan particulieren en de kleinere (eind)gebruiker.

Deze producten worden hoofdzakelijk verpakt in 20 of 25kg zakken, maar kunnen ook in bigbags worden geleverd. Naast de levering in ons eigen  label verpakking is het ook mogelijk om uw eigen label verpakking door ons te laten afvullen en verpakken. 

Omdat de samenstelling van een bestelling en de bestelhoeveelheden uiteenlopen, kan het zijn dat er ruimte over blijft op het transport. Hiervoor hebben wij een aantal veelgebruikte standaard producten op voorraad waarmee u een transportmiddel kunt afvullen, zoals opsluitbanden, betontegels en diverse mortels. Zo kunt u maximaal gebruik maken van het transport en de kosten verspreiden over een grotere hoeveelheid producten.

Meer over eigen labels

Certificering & kwaliteitsbewaking


Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen