Over ons

Over Kremer Zand en Grind


Kremer Zand en Grind is dé specialist op het gebied van zand en grind. Uit onze eigen zandwinningen winnen wij industriezand en verwerken dit verder tot gedroogd en gekalibreerd zand en grind.

Ons industriezand wordt gebruikt als grondstof voor producten als betonproducten, betonmortel, asfalt en metsel- en voegmortels, maar wordt ook veel gebruikt in allerlei industriële toepassingen, zoals de kunststof- en glasindustrie. Daarnaast produceren wij ophoogzand, cunetzand en aanvulzand.

Het gehele proces van winning tot zeving van zand en grind hebben wij in eigen beheer. We winnen zand en grind nabij Sellingen in de provincie Groningen en in Rhede/Barlo (D). Onze droog- en zeefinstallatie en verpakkingslijnen bevinden zich op onze hoofdlocatie in Emmen. Onze scherpe kwaliteitscontroles en perfecte afzeving zorgen ervoor dat onze klanten altijd verzekerd zijn van het beste en zuiverste zand en grind.

Kremer Zand en Grind is een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in het winnen van zand. U kunt bij Kremer Zand en Grind terecht voor iedere gewenste maatvoering.

Duurzaamheid
Duurzaamheid vinden we belangrijk. We onttrekken zand aan de natuur en geven daar iets voor terug. We hebben alle geldende milieu- en ontgrondingsvergunningen in ons bezit. Verder investeren we in moderne apparatuur zodat we het milieu zoveel mogelijk ontlasten. Als we klaar zijn met het winnen van zand, geven we de natuur vrij spel. Zo kan een aantrekkelijk natuurgebied ontstaan rondom onze zandgaten.

Waarom Kremer Zand en Grind

  • Zand-op-maat: Alles is mogelijk!
  • Perfecte afzeving
  • Gegarandeerd zuiver zand uit eigen winlocaties
  • Duurzaam en CO2 gereduceerd
  • Hoge kwaliteitscontroles
  • Snel en flexibele levering door eigen transport

Kremer Zand en Grind bedrijfsfilm

Groep

Kremer Verpakt Zand en Grind is samen met Kremer Speciaal Zand en Grind onderdeel van Kremer Zand en Grind. Kremer Zand en Grind is een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in het winnen van zand. Kremer Zand en Grind levert zand en grind voor industrie en bouw en wegenbouw.

 

Locatie Sellingerbeetse vanuit de lucht

Alles in eigen beheer


Het gehele proces van zandwinning, het zeven tot elke gewenste maat, het verpakken en het transport hebben wij in eigen beheer. Hiermee garanderen wij een hoge kwaliteit zand en grind dat voldoet aan strenge eisen uit de markt.

Zand en grind

Kremer Zand en Grind beschikt over eigen zand en grind winlocaties. We winnen zand en grind nabij Sellingen in de provincie Groningen en in Rhede/Barlo (D).

Zeven & filteren

Kremer Speciaal Zand en Grind beschikt over een geavanceerde zeefinstallatie waar het gewonnen zand op duurzame wijze en CO2 gereduceerd wordt gedroogd.

Transport

Voor het zand transport beschikken wij over een eigen wagenpark. Hiermee leveren wij zand en grind door heel Nederland wanneer u het nodig heeft.

Certificering & kwaliteitsbewaking


Vragen of contact


Wilt u meer weten over ons productaanbod zand en grind? Of heeft u een vraag over de toepassing van zand en grind in uw productieproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen